Landscape calendar 2011 for sale / Maisemakalenteri 2011 myynnissä

For several years I have made few landscape calendars, that I have been giving as Christmas gifts to my friends. This year I decided to print a little bit larger batch, and have also some calendars for sale. Now you can get my landscapes easily to your wall by buying my calendar 🙂

Landscape Calendar 2011 / Maisemakalenteri 2011

Landscape Calendar 2011 / Maisemakalenteri 2011

You can see all the calendar photos in the picture below. Six photos are from Iceland (from my trip last August), three winter photos are from Lauttasaari (Helsinki), two from Riisitunturi (Posio) and one from Konttainen (Kuusamo). Size of the calendar is A3 (42 x 29,7 cm). Calendar has Finnish name days and holidays.

Price of the calendar is 15 € + postage. Order the calendar now by sending me email. The possible payment methods are Cash on Delivery (C.O.D.), advance payment to my bank account or bill. Calendars will be delivered 13.-16.12. (When I will run out calendars, I will edit this post.)

Landscape Calendar 2011 / Maisemakalenteri 2011

Landscape calendar pictures / Maisemakalenterin kuvat

Jo useita vuosia olen tehnyt kuvistani maisemakalenterin, jota olen antanut ystävilleni joululahjaksi. Tämä vuonna päätin tulostuttaa hieman isomman erän, ja nyt minulla on myös kalentereita myynnissä. Kaikki kalenterin maisemakuvat on nähtävissä yllä. Kuusi kuvaa on Islannista, kolme Lauttasaaresta, kaksi Posiolta, ja yksi Kuusamosta.

Kalenterin koko on A3 (42 x 29,7 cm), ja siinä on suomalaiset nimipäivät ja juhlapyhät. Tilaa kalenteri lähettämällä minulle sähköpostia, kalenterin hinta on 15 euroa + postikulut. Kalenterin voit etukäteen tililleni, tai laskulla. Kalenterit toimitetaan 13.-16.12.

This entry was posted in Landscape, Nature, Seascape and tagged , , , , , , , , , , , .